Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanácsadás, konzultáció képes leírás - Pszichológiai asztrológia.tlap.hu
részletek »

Tanácsadás, konzultáció - Pszichológiai asztrológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pszichologiai-asztrologia.tlap.hu » Tanácsadás, konzultáció
Keresés
Találatok száma - 8 db
Családi Asztrológia

Családi Asztrológia

Tisztelt Látogatónk! Elgondolkodott már azon, hogy miért van olyan sok diszharmónia a családokban? Honnan jöhet a sok meg nem értés, szeretet- és figyelemhiány? Esetleg nem is biztos, hogy csak mi vagyunk a hibásak a viszályokért? Lehet, hogy az általunk nem is ismert nagyszülők cselekedtek úgy, hogy az komoly kihatással van a mi vagy a gyermekeink sorsára, jelenlegi életére? Mi hiszünk abban, hogy egy család karmája, tanulófolyamatai túlmutatnak az egyéneken és érdemes egy család (vagy akár egy vállalkozás) tagjait egységesen is megvizsgálni az asztrológia eszközeivel, akár több generációra visszamenően, hogy a nyitott tanulófolyamatokat a lehető leggyorsabban le lehessen zárni és mindenki maga mögött hagyva a szenvedést végre sokkal kiteljesedettebb és boldogabb életet élhessen! Elemzéseink a nyugati és a Bölcseleti Ezoterikus Asztrológia tudásanyagán nyugszanak. Minden családtagot alaposan megvizsgálunk, hogy minél hatékonyabban tudjunk a hozzánk fordulóknak segíteni a családon belüli harmónia visszaállításában. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba még ma és tegye könnyebbé és jobbá életet amilyen gyorsan csak lehet! Köszönjük! Üdvözlettel: a Családi Asztrológia csapata

Fényasztrológia-konzultáció

Fényasztrológia-konzultáció

Mindannyiunkat egy végtelen erő mozgat, és ugyanazok a törvények vonatkoznak ránk. Az Univerzum törvényei. A Csillag- üzenetekből olvasva az ember képes mélyebben megismerni önmagát és a Kozmosz működését. Az integrál szemlélet egyszerre kelet és nyugat, tudomány és spiritualitás, test és elme, egyén és társadalom szintézise. A modern pszichológia és a spiritualizmus egysége. Integrál szemléletű lelki segítőként célom az életvezetésbeli elakadások feloldása, segítés egy teljesebb életet lehetőségéhez. Minden egyes emberben ott van a potenciál, hogy saját legjobb életét élhesse. Terápia és segítség gyógyszerek nélkül!

Asztrológiai tanácsadás

Asztrológiai tanácsadás

Személyes kapcsolaton alapuló önismeretet fejlesztő segítségnyújtásra jelentkezhetsz! Segítek megérteni, feldolgozni életed rejtett összefüggéseit, bevonzott élethelyzeteid, kapcsolataid, vágyódásaid és ellenérzéseid miértjét. Ehhez a kiindulási alapot minden esetben a bepontosított születési egyéni horoszkóp (radix) képezi. Az asztrológia eszköztára lehetővé teszi, hogy egyéni sorstanterved feltárásán keresztül az aktuális életkérdéseidet tágabb összefüggésekben lásd, mely elősegíti a tudatosabb életvezetést, fejlődést, az önismeret mélyülését.

Pszichológiai asztrológia magazin hírek
Mi derül ki a párkapcsolatról a horoszkóp alapján? Kérdések és válaszok!
Mi derül ki a párkapcsolatról a... Összegyűjtöttem azokat a gyakori kérdéseket, amelyek az évek során felmerülnek, ha párkapcsolati elemzésről, párhoroszkópról van szó. Bevallom, vannak köztük általam megválaszolhatatlannak tartott kérdések is, sőt olyanok is, amelyeket meg lehetne ugyan válaszolni, de nem hinném, hogy előrébb mozdítaná a két ember szerelmi ügyét. A 18-as szám a kérdések...
Az elválasztódás idejét éljük!
Az elválasztódás idejét éljük! A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Skorpió csillagkép előterébe...
Válság? Változz és változtass!
Válság? Változz és változtass! „Azok az emberek, akik csak akkor akarnak meggyógyulni, ha az fájdalommentes,...
Tick Ervin - Konzultáció

Tick Ervin - Konzultáció

Számtalan asztrológiai gyakorlat létezik. Van, aki elméletet alkot; van, aki kutat; van, aki kísérletezik; van, aki mundán érdeklődésű; és van, aki az élet legapróbb dolgait is asztrológiai konstellációkhoz köti. Sajnos sokszor előfordul, hogy az asztrológia csupán az asztrológus önmegvalósításának a terepe. Viszont ritkán az önismereti beszélgetéseknek alárendelt eszköz. A magam részéről ez utóbbi irányt követem.

Bertalan Éva - Konzultáció

Bertalan Éva - Konzultáció

Az asztrológiai pszichológiai konzultáció során az adott problémát, körülményt, dilemmát, stb. a horoszkóp szimbólumai segítségével együtt fejtek meg a kérdezővel. Itt szó sincs determináló jóslatokról, mert abból indulunk ki, hogy az emberrel csak az történhet meg, ami tudatosan vagy tudattalanul benne van. A kérdés csak az, hogy mikor és melyik szinten (tudatos vagy tudattalan) történnek a megélések. A nemkívánatos események helyett, - egy másik szinten - egy sor alternatíva áll rendelkezésre, amellyel az ember aktívan alakíthatja saját sorsát. A múlt személyes megélései megmutatják, milyen ismétlődő minták, személyiségből származó energiák hatottak egy bizonyos időben. Ezek tapasztalatai segítenek abban, hogy tudatosan - belső változással, - hogyan lehet jobbá tenni az életet, megoldani egy új, vagy régi problémát. A jó konzultáció előfeltétele a pontos születési idő ismerete, amellyel a horoszkóp készül.

Humanisztikus asztrológiai tanácsadás

Humanisztikus asztrológiai tanácsadás

A humanisztikus asztrológia szemlélete úgy tartja, minden probléma, legyen az külső vagy belső, belőlünk ered. Ez a belőlünk lehet látható, érthető és magától értetődő, de lehet olyan mély és titokzatos is, mint az óceán. Az asztrológia ezeket a mélységeket kutatja, s keresi, hogy milyen összefüggések eredményeképpen jelennek meg felszíni hullámok, interferenciák és ellenáramlatok. Mert ha befolyásolni akarjuk a felszínt, érteni kell a mélyet. Néha csupán a mélység ismerete kevés a változáshoz. Azonban e nélkül az ismeret nélkül nem történhet semmi változás. A tudás az első lépés, és csak ezt követheti a megfelelő cselekvés.

Antal Péter - Konzultáció

Antal Péter - Konzultáció

Fontos, hogy a konzultáció kétirányú beszélgetés, nem pedig egyoldalú előadás. A konzultáció során kerülöm a szakzsargont és mindent a lehető legérthetőbben törekszem elmondani. Alkalmi pszichológiai asztrológiai tanácsadás: A személyes konzultáció során kitérünk az életút addigi alakulására és a közeljövő kihívásaira, feladataira. A téma lehet lelki problémát, családot, munkát, hivatást, anyagi és egzisztenciális helyzetet, tanulást-pályaválasztást, gyermeket és gyermeknevelést, párkapcsolatot, vagy bármely egyéb témát érintő kérdés. Sokszor már az is sokat segít, ha megismerünk egy új nézőpontot, egy új megközelítést. Ilyenkor az egy-két alkalmas tanácsadás is elegendő lehet a kimozduláshoz, a pozitív, kreatív gondolkodás beindulásához, a továbblépéshez. Folyamat orientált pszichológiai asztrológiai tanácsadás, asztrológiai coaching: Az igazán elmélyült munkára rendszeres heti, vagy havi találkozók során nyílik lehetőség. Ez a legjobb módja a pszichológiai asztrológia alkalmazásának, mivel időre van szükség a régebb óta jelenlévő problémák megoldásához, a képletben megmutatkozó témák, lehetőségek kibontásához, megértéséhez és a tanulságok gyakorlati hasznosításához.

Artemisz önismereti tanácsadás

Artemisz önismereti tanácsadás

A spirituális önismereti tanácsadás folyamata - személyes interjú - radix pontosítás - horoszkóp készítés - személyiségelemzés és tanácsadás A pszichológiai szemléletű asztrológiai önismereti tanácsadás során együttműködésre törekszem, partnerként kezellek! Ez azt jelenti, hogy az élethelyzeteidet megoldani nem fogom, de tudásommal olyan alternatív lehetőségeket tárhatok fel, mely segít az eligazodásban, a jó döntések meghozatalában. Ha jóslást vársz, akkor nem én vagyok az az ember, akit keresel! Más horoszkópjáról sem fogok beszélni! A tanácsadást minden esetben megelőzi egy interjú - célja, hogy kialakuljon köztünk egy személyes kapcsolat - ekkor kérdéseidet meg tudd fogalmazni - megbeszéljük az életeseményeidnek a dátumát - amelyek segítségével visszakorrigálom a születés pontos idejét (óra-percet) Így válik a horoszkópod személyessé. Ez az alapfeltétele annak, hogy a hozzám intézett kérdésekre kielégítő választ, útmutatást tudjak adni a tanácsadáson.

Tuti menü