Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pszichoasztrológusok képes leírás - Pszichológiai asztrológia.tlap.hu
részletek »

Pszichoasztrológusok - Pszichológiai asztrológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pszichologiai-asztrologia.tlap.hu » Pszichoasztrológusok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Lieszkovszky Katalin - Budapest

Lieszkovszky Katalin - Budapest

A ősi bölcsességek és nyugati módszerek, tudomány, pszichológia és spiritualitás egyetlen szemléletben. Terápia és segítség gyógyszerek nélkül! Gyermekasztrológia a felnövekvő generáció érdekében! Asztrológia workshopok és tanfolyamok! Integrál szemléletű lelki segítőként célom az életvezetésbeli elakadások feloldása, segítés egy teljesebb életet lehetőségéhez. Ott van benned is a potenciál, hogy saját legjobb életedet élhesd. Mindannyiunkat egy végtelen erő mozgat, és ugyanazok a törvények vonatkoznak ránk. Az Univerzum törvényei. A Csillag-üzenetekből olvasva az ember képes mélyebben megismerni önmagát és a Kozmosz működését.

Oláhné M. Krisztina - Debrecen

Oláhné M. Krisztina - Debrecen

Köszönöm, hogy felkerested honlapomat, s idődből áldozol arra, hogy kapcsolatot teremtsünk! Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Oláhné Mednyánszki Krisztina vagyok, pszichodráma vezető, okleveles asztrológus és egészségügyi diplomával rendelkező természetgyógyász. 2003 júliusa óta az Artemisz Önismereti Műhely vezetője Hajdúszoboszlón. Az Artemisz Pszicho-asztrológia Iskola megálmodója és megalapítója, 2009 óta pedig az állami nyilvántartásba vett Pszicho-asztrológiai tanácsadó képzés felelős vezetője és oktatója vagyok. Három gyermekes családanyaként élek Hajdúszoboszlón, a műszaki területen dolgozó férjemmel. 1990 óta segítő munkakörben dolgozom, egészségügyi diplomásként kezdtem pályámat.

Tick Ervin - Budapest

Tick Ervin - Budapest

Lehettem volna valaki más, de más az valaki más lett... Születtem Esztergomban. Ott jártam középiskolába is. 18 éves korom óta élek Budapesten. Laktam munkásszálláson, kollégiumban, albérletben, társbérletben, Pesten, Budán, ill. Budapest környékén. Voltam műszerész, nagytakarító, raktáros, hírlapárus, zöldséges, könyvesbolti eladó, kép- és tördelőszerkesztő. Dolgoztam üzemben, önkormányzati hivatalban, bankban, ill. egy egészségpolitikai havilapnál. Tanultam üzemmérnöknek, művelődésszervezőnek, webmesternek, kiadványszerkesztőnek és könyvtáros asszisztensnek. 1998 óta vagyok úgynevezett okleveles asztrológus. Az asztrológiai tudásom alapját a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület képzése adta meg. Az előzetes praktizáló éveim (1999-2002) során fokozatosan kristályosodott ki egy a személyemre szabott asztrológiai műfaj: a jungiánus asztropszichológia. Tevékenységemhez az elméleti hátteret Carl Gustav Jung komplex pszichológiája adja. A szükséges tudást autodidakta módon, illetve személyes szakmai (jungiánus) konzultációk segítségével szereztem meg. Kilenc éve e szellemben gyakorlom, illetve tanítom is az asztrológiát csoportos és egyéni formában egyaránt. Az életviteli tanácsadásban C. G. Jung komplex pszichológiájának elméletére alapozok.

Pszichológiai asztrológia magazin hírek
Mi derül ki a párkapcsolatról a horoszkóp alapján? Kérdések és válaszok!
Mi derül ki a párkapcsolatról a... Összegyűjtöttem azokat a gyakori kérdéseket, amelyek az évek során felmerülnek, ha párkapcsolati elemzésről, párhoroszkópról van szó. Bevallom, vannak köztük általam megválaszolhatatlannak tartott kérdések is, sőt olyanok is, amelyeket meg lehetne ugyan válaszolni, de nem hinném, hogy előrébb mozdítaná a két ember szerelmi ügyét. A 18-as szám a kérdések...
Az elválasztódás idejét éljük!
Az elválasztódás idejét éljük! A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Skorpió csillagkép előterébe...
Válság? Változz és változtass!
Válság? Változz és változtass! „Azok az emberek, akik csak akkor akarnak meggyógyulni, ha az fájdalommentes,...
Bertalan Éva - Budapest

Bertalan Éva - Budapest

Az Astro-Line asztrológiai stúdiót 1999. november végén - nem előre megfontolt szándékkal, de bizonyára nem véletlenül - éppen a születésnapomon alakítottam, és tényleges működést 2000. január 1-én kezdtem meg. Tevékenységeim: asztrológiai pszichológiai egyéni konzultációk asztrológiai pszichológia továbbképzések, tematikus előadások családállítás egyéni konzultációban kombinált konzultáció, ami magában foglalja az asztrológiát és a családállítást pszichológiai numerológia tanfolyam Tanulmányaimat végeztem: Asztrológia 4 év Astrologische Psychologische Institut (Huber Bruno és Louise, Svájc) 1995-1999 asztrológiai pszichológia 2 év Psycholgische Astrologie (Hermann Meyer és neves oktató társai, Németország) 2004-2005 pszichológiai asztrológia Saját könyvem: Az Életkönyv, megjelent 2004-ben (bővebben a Könyvajánló alatt)

Artemisz Önismereti Műhely-Debrecen

Artemisz Önismereti Műhely-Debrecen

Köszönöm, hogy felkerested honlapomat, s idődből áldozol arra, hogy kapcsolatot teremtsünk! Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Oláhné Mednyánszki Krisztina vagyok, pszichodráma vezető, okleveles asztrológus és egészségügyi diplomával rendelkező természetgyógyász. 2003 júliusa óta az Artemisz Önismereti Műhely vezetője Debrecenben. Kellemes, diszkrét környezetben, hiteles szakmai munkával várom azokat, akik úton vannak az önmegvalósítás felé, és szeretnének ehhez hatékony eszközöket igénybe venni. Hitvallásom szerint a jó értelemben vett EGÉSZ-ség-NEVELÉS fontos, a közjót szolgáló tevékenység. Ebben nyújt segítséget az Artemisz Önismereti Műhely. Tapasztalom, hogy a mai kor kihívásai, stressz helyzetei egyre szükségszerűbbé teszik, hogy az emberek tájékozottak legyenek mindarról, mi zajlik külső és belső világukban. Önismeret nélkül nem tudunk sikeres és hatékony életet élni! Mára nagyon távol kerültünk saját gyökereinktől, az ősi tudástól, s kapaszkodók, ismeretek, tapasztalatok híján bizonytalanokká váltunk abban, hogy életünk eredete, értelme valóban transzcendens-e. Paradoxon, de ebben az információs világban mégis kevés az eszközünk, a tudásunk arról, hogyan és hol teremthetjük meg azt a benső egyensúlyt, mely által harmóniában élhetünk környezetünkkel, képességeinkkel önmagunkat és környezetünket szolgálhatjuk. Ennek a tudásnak a közvetítését tűztem ki célul.

Imolai Judit - Budapest

Imolai Judit - Budapest

Most immár 13. éve művelem legális formában hivatásom, az asztrológiát: szabadidőmben élményeket szerzek és művelődöm, munkám során pedig élményeket adok át, tanítok, írok, előadok, embereket kísérek át az élet drámai színpadán. Hatékonynak vélem a módszerem, mert úgy igazolja vissza az élet: a gyors, szembesítő tényfeltárást követően dinamikusabb a fejlődés. Bár nem gondolom azt, hogy az én stílusom mindenki számára a legmegfelelőbb, de a jelenleg úgy ötezer fős magánpraxisom visszaigazolja szakmai hitvallásomat, mivel lelki útkeresőim boldogulnak, betegeim gyógyulnak, hallgatóim szellemileg gyarapodnak, pozitív állapotban távoznak tőlem, sokan időről időre visszatérnek további iránymutatásért. Az a tudat, hogy mások számára hasznosnak érezhetem magamat, boldogságérzettel tölt el, és ebben harmonikus magánéletem támogat: azt taníthatom, amit magam példáján is őszinte szívvel bemutathatok.

Antal Péter - Budapest

Antal Péter - Budapest

Budapesten születtem 1979-ben, jelenleg is Budapesten élek feleségemmel és 2 éves kislányunkkal. Kiskoromban Dániában éltem, és később is sokat utaztam. Külkereskedelmi Főiskolát végeztem, miközben több világnézeti rendszert is megismertem mind az elméleti, mind a gyakorlati oldalról (buddhizmus, hinduizmus, kereszténység, transzperszonális pszichológia, kineziológia, és más terápiás irányzatok). 18 éves korom óta foglalkozom asztrológiával és önismerettel. Vallom, hogy az asztrológiát életünk végéig lehet tanulni, így én is folyamatosan képzem magam. A Huber-módszer elsajátítása után részt vettem a CPA (Center for Psychological Astrology) nemzetközi továbbképző kurzusán és elvégeztem a Spirituális Radix (asztro-kineziológia) képzést. Jelenleg Noel Tyl - világhírű asztrológus mesterképzésén képzem tovább magam. Célom, hogy a pszichológiai asztrológia irányzatát minél többen megismerjék, és az önismereti módszerek körében elfoglalja méltó helyét. Hiszem, hogy segítségével válaszokat találhatunk az élet számtalan kérdésére.

Tuti menü