Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás, tanfolyam, képzés képes leírás - Pszichológiai asztrológia.tlap.hu
részletek »

Oktatás, tanfolyam, képzés - Pszichológiai asztrológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pszichologiai-asztrologia.tlap.hu » Oktatás, tanfolyam, képzés
Keresés
Találatok száma - 8 db
Asztrológia a valódi önismeret

Asztrológia a valódi önismeret

Rövid asztrológiai kurzus A köztudatban elterjedt bejegyzések írások, elemzések kapcsán, ma már szinte elengedhetetlen valami ismeretet szerezni az asztrológiáról. A Naprendszer, a bolygók ismerete illetve a saját a horoszkóp (születési) ábrába való betekintés erősítik, tudatosítják a megélt tapasztalatokat. A külső és belső világunk közötti összefüggések megértése összekapcsolása segít a feldolgozásban, önmagunk elfogadásában, szeretetében. Azoknak való ez a tanfolyam és workshop, akik szeretnék igazán átélni és megérteni mindazt a lehetőséget, amit ez a csodálatos rendszer rejt. Akik szeretnék megtapasztalni a csodát, amit a saját természetünk (belső univerzumunk) felfedezése jelenthet.

Artemisz Asztrológia Iskola

Artemisz Asztrológia Iskola

Az Artemisz Asztrológia Iskola 2003 óta várja azokat a hallgatókat, kik pszichológiai-spirituális szemlélettel kívánják integrált egésszé tenni a tradicionális asztrológia évezredes tudástárát... 'Hiszünk abban, hogy a nem túl távoli jövőben a horoszkóp elemeinek értelmezését, az analógiák tanát már állami oktatási intézményekben is taníthatjuk felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt. Segítve ezzel minden ember spirituális fejlődését, kibontakozását! Addig is ezt a célt szolgáljuk saját lehetőségeinken keresztül, eljutva azokhoz, akikben már megérett az elhatározás, hogy fejlődjenek.'

Pszicho-asztrológiai tanácsadó képzés

Pszicho-asztrológiai tanácsadó képzés

Pszichológiai szemléletű asztrológia képzés! Hitelességünket több éves szakmai tapasztalat és az állami nyilvántartás garantálja! Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 00721-2009. A képzés 4 modulos (4 éves), melynek elvégzéséről sikeres vizsga esetén tanúsítványt állítunk ki. Debrecenben asztrológia oktatás - Új első modul indul 2013. januárban!

Pszichológiai asztrológia magazin hírek
Mi derül ki a párkapcsolatról a horoszkóp alapján? Kérdések és válaszok!
Mi derül ki a párkapcsolatról a... Összegyűjtöttem azokat a gyakori kérdéseket, amelyek az évek során felmerülnek, ha párkapcsolati elemzésről, párhoroszkópról van szó. Bevallom, vannak köztük általam megválaszolhatatlannak tartott kérdések is, sőt olyanok is, amelyeket meg lehetne ugyan válaszolni, de nem hinném, hogy előrébb mozdítaná a két ember szerelmi ügyét. A 18-as szám a kérdések...
Az elválasztódás idejét éljük!
Az elválasztódás idejét éljük! A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Skorpió csillagkép előterébe...
Válság? Változz és változtass!
Válság? Változz és változtass! „Azok az emberek, akik csak akkor akarnak meggyógyulni, ha az fájdalommentes,...
http://www.mindenamionismeret.hu/tanfolyamok/asztrologiai-tanacsa

http://www.mindenamionismeret.hu/tanfolyamok/asztrologiai-tanacsa

Vár az Artemisz pszichológiai szemléletű asztrológia iskola Debrecenben! - Érdekel egy asztrológia tanfolyam? Szeretnél horoszkóp értelmezést tanulni? - Szeretnéd megismerni a horoszkóp analógiáinak nyelvét? - Igyekszel felismerni a tágabb összefüggéseket a horoszkóp elemei és az emberi tulajdonságok között? - Nyitott és útkereső vagy? - Szeretnél többet tudni rejtett erőforrásaidról, képességeidről? Érdekel az önismeret? - Kíváncsi vagy, hogy a horoszkópod szerint mi az életfeladatod? Tudni akarod, mit mutat a horoszkópod a karmikus sorsfeladatod tekintetében? - Asztrológia (horoszkóp értelmező) tanfolyamot keresel? Asztrológus szeretnél lenni a jövőben? - Személyes horoszkóp készítéssel szeretnél segíteni az embereknek? - Szeretnél új diagnosztikus eszközt elsajátítani? Az asztrológiai tudást alkalmazni segítségnyújtásként? Mindezt megtalálod pszichológiai szemléletű asztrológia képzésünkön! Hitelességünket több éves szakmai tapasztalat és az állami nyilvántartás garantálja! Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 00721-2009. A képzés 4 modulos (4 éves), melynek elvégzéséről sikeres vizsga esetén tanúsítványt állítunk ki.

Asztrológiai pszichológia képzés

Asztrológiai pszichológia képzés

Az asztrológiai pszichológiai tanfolyamokat 2011. januárjától alaposan képzett, tanári vizsgával rendelkező asztrológusok tartják. Az új kezdő tanfolyami oktatás Bertalan Éva felügyelete mellett, az Astro-Line tanterve és kizárólag asztrológiai pszichológia tananyaga szerint folyik a továbbiakban is. A tanfolyamok egyenértékűek a korábbiakkal, és vizsga után Astro-Line bizonyítvány jár a hallgatóknak. A kezdő tanfolyamokra közvetlenül az oktatóknál, Furár Editnél és Horváth Zsuzsannánál lehet jelentkezni. Bertalan Éva 2011-től csak továbbképző és extra előadásokat tart, nemcsak saját volt tanítványainak. Az előadások részletesebben, mélyebben foglalkoznak egy-egy témával, illetve a tanácsadás gyakorlatát is magában foglalja. Az asztrológiai pszichológia továbbképző és extra előadásokra olyanok jelentkezését várjuk, akik az Astro-Line, vagy más asztrológiai iskolákban már tanultak, és az alapokkal tisztában vannak.

Humanisztikus Asztrológiai Iskola

Humanisztikus Asztrológiai Iskola

A hallgatók megismerkednek: az asztrológia elemtanával, típustanával a humanisztikus ábrafejtés módszerével az asztrológiai önismeret technikáival a párkapcsolati horoszkóp-értelmezéssel az időminőség-vizsgálat technikáival horoszkóp spirituális dimenzióival rendszerállítás asztrológiai lehetőségeivel humanisztikus asztrológiai tanácsadás elméletével és szupervízió alatt - az asztrológiai tanácsadás gyakorlatával Betekintést nyernek: a Berne-féle tranzakcióanalízisbe (TA-ba) az analitikus pszichológia legújabb elméleteibe a fejlődéslélektan transzperszonális megközelítésébe a karaktervédekezés pszichodinamikájába a család- és rendszerállítás elméletébe egyéni és csoportterápiás módszerekbe az integratív pszichológia rétegeibe valamint ezek asztrológiai alkalmazásába.

Asztropszichológiai oktatás

Asztropszichológiai oktatás

Szeretettel várom csoportos oktatásra mindazokat, akik szeretnék a jungiánus asztropszichológia (JAP) szemléletét és gyakorlatát elsajátítani. Hatékonyan, gyakorlatorientáltan, oktatási segédletek teljes körű használatával. Ha tanultál már asztrológiát, de szeretnél kimozdulni annak merev, kötött, eseményorientált világából a pszichológiai megközelítés irányába... akkor ez az oktatás Neked szól! Ha a pszichológia és határterületei felől közelítesz, mert szükséged van egy használható önismereti modellre... akkor ez az oktatás Neked szól! Ha eddig nem foglalkoztál sem asztrológiával, sem pszichológiával; de szeretnéd önmagadat és környezetedet jobban megismerni; ha szeretnél úgynevezett elég jó anya vagy apa lenni; ha szeretnél a kapcsolataidon (partner, munkatárs, család stb.) javítani; ha szeretnél tudatosabban élni és képességeidet hatékonyabban használni... akkor ez az oktatás Neked szól!

Életóra oktatás - Huber módszer

Életóra oktatás - Huber módszer

A svájci Huber módszer, az asztrológiai pszichológia oktatója vagyok. Korlátozott létszámban oktatok. Erre azért van szükség, mert egy-egy előadás elméletét valamennyi jelenlévő horoszkópján a gyakorlatban is bemutatom. Első alkalomtól kezdve, saját képletünk elemzésén is dolgozunk csoportosan! A képleteket projektorral kivetítem, s a tanultakat mintaképleteken, csoporttársaink képletein és saját radixunkon is végignézzük. A kiscsoportos oktatás előnye, mindenkinek egyénileg is alkalma nyílik a gyakorlásra minden órán. Az órák interaktívak. Az asztrológiai pszichológia gyakorlásának előfeltétele, hogy a tanítvány érett személyiség legyen, aki tisztában van saját karakterével, képességeivel, és azokat használni is tudja. A Huber módszerben használt Életóra technika, egy egyedülálló prognózisrendszer, amely sokkal egyszerűbb, kevesebb idő alatt elsajátítható, mint az általam ismert eddigi prognózismódszerek (szolár, tranzit, lunár, direkciók, fokszám szerinti aktiválódás, stb). A tananyagba, a Huber módszeren túl beépítettem a klasszikus asztrológiának azon elemeit is, amelyek hasznos pluszt nyújtanak az elemzések kapcsán.

Tuti menü