Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
„Azok az emberek, akik csak akkor akarnak meggyógyulni, ha az fájdalommentes, hasonlóak azokhoz, akik szorgalmazzák a fejlődést, de csak akkor, ha nem jár változással.” Antony de Mello. - Pszichológiai asztrológia magazin
részletek »

Válság? Változz és változtass!

A pszichológiai asztrológia magazin helyet biztosít minden olyan publikáló számára, aki e két terület integrált, holisztikus egységében gondolkodik asztrológiai tanácsadó, embereket segítő munkája során.
Pszichológiai asztrológia magazin
Itt vagy: Pszichológiai asztrológia magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Válság? Változz és változtass!
Válság? Változz és változtass!
Főnixmadár, mint az újjászületés jelképe
„Azok az emberek, akik csak akkor akarnak meggyógyulni, ha az fájdalommentes, hasonlóak azokhoz, akik szorgalmazzák a fejlődést, de csak akkor, ha nem jár változással.” Antony de Mello. Az átalakítás, átalakulás idejét éljük! Ami most elmúlik, azt engedd el, fogadd nyitottan az újat! Arra figyelj, milyen lehetőségeket kínál Neked a megváltozott holnap. Ne sirasd azt, ami „elveszett”, keress más utakat!
Az Uránusz és Plútó kvadrátban egymással - Világvége -konstelláció? Gyökeres fordulópont!

Igen, eljött az idő!

A nagy kozmikus óra asztrológiai mutatói jelzik a változás aktualitását. A korában beindult hatások 2008 óta ebbe az irányba haladtak. S most megtapasztalhatjuk ennek a valóban történelmi időszaknak a hatásait, sőt, mindannyian alakíthatjuk is azt a saját hatáskörünkön belül.
2012, a kritikus pont!

Az összetett rendszerek tudományos modellje szerint, amikor egy rendszer a kritikus instabilitás állapotába lép, vagy alkotóelemeire hullik szét, vagy meghaladva ezt a szintet magasabb funkcionális egységbe szerveződik. -írja László Ervin. Ez az időminőség és asztrológiai hatás erre ad lehetőséget. Lesz, ami széthullik, s lesz, ami megfejlődheti a korábbi szintet egyéni és kollektív életünkben.

Ahhoz, hogy a fejlődést tudjuk teljes egészében szolgálni, szükségünk van a tisztánlátásra. Ehhez óriási bátorság szükséges, leginkább az olyan társadalmakban, ahol sok a labilis, függőségekben élő, majd más megoldja helyettünk-mentalitású egyén. Válságok megoldásának a kulcsa a tisztánlátás és helyzetelemzés után az erőbefektetés, a felvállalt munka abban a körben, ahová az életem köt.
Hirdetés

Ma érték és tudatválságban szenved az emberiség

Az emberiség és minden társadalom úgy működik, mint egy bonyolult élő organizmus, aminek az egyén egy-egy sejtjét jelenti, melynek szolgálnia kell a nagy egészet. S ma ez az organizmus komolyan beteg. A tünetek megjelennek erkölcsi, értékrendbeli válságban, gazdasági, pénzügyi és erőforrás krízisben, természeti - ökológiai - éghajlati veszélyeztetettségben. S mint a dominó-elv, az egyik rendszer ledőlése, bedönti a másikat is.

Minden válság lehetőség a változásra!

Ugyanazt ugyanarra nem cserélhetjük! Minden krízis arról szól, hogy új megoldási módokat kell találnunk, hiszen a régi, eddig használt eszközeinkkel, nem tudjuk megoldani azokat a helyzeteket, amivel szembenézünk. Pont ezért vagyunk krízisben!

Az átalakulás mindig kellemetlen vákuum állapottal jár, mely önmagában sok bizonytalanságot, s ez által szorongást szül. Ragaszkodnánk a már megismert, bejáratott régi dolgokhoz, de erre nincs tovább lehetőségünk.

Vajúdik a Világ, a Földanya, s vele együtt az Emberiség, hogy együtt megszüljünk önmagunkból valami előremutatót. A kozmikus óra, az asztrológia híven mutatja ennek elodázhatatlanságát. S mint minden szülés, küzdelemmel, vérrel, erőfeszítéssel jár, hogy az új világrend, s vele együtt egy humánusabb, emberibb világkép megszülethessen belőlünk, általunk.

Nincs vége a válságnak!

Uránusz - Plútó kvadrát

E feszült fényszög ereje jelen van a szélsőségesen változó időjárási helyzetekben, váratlan katasztrófákban. Sok ország társadalmi válságában, külső-belső elégedetlenségében, forradalmi- változtatást kívánó hangulatában. Bármilyen "mássággal" kapcsolatos intoleranciában, legyen az más bőrszín, vallás, képviselt értékrend. A gazdasági-pénzügyi megingásokban, csődhelyzetekben, erőforrásválságban. A hatalom központosításának fokozódásában éppúgy, mint az ellene való lázadásban, a korábbi visszaélések leleplezésében.

Az egyének szintjén megjelenő krízishelyzetekben, súlyos emberi problémákban, túlterheltségben, kiszolgáltatottságban. A fokozott baleseti hajlamban, régi rendszerek váratlan bedőlésében ugyanúgy találkozhatunk analógiáival, mint az elektromos rendszerek, eszközök, a repülés, valamint a számítástechnika és internet problémáiban, zavaraiban. S mindez természetesen megterheli az idegrendszerünket, és a stressz további feszültségeket szíthat emberi kapcsolatainkban.

Megtöri a megszokott ritmusainkat, belül a testben ugyanúgy tapasztalhatjuk biológiai ritmusaink felborulásában, mint a külső világunkban. Terveinket, elképzeléseinket újra és újra kell terveznünk a váratlan és bosszantó hatások miatt. És még folytathatnám tovább a sort... Mindannyiunkra hatással van ez a periódus. Nap, mint nap tapasztaljuk, hogy ez a realitás!

A fontos, hogy mindezeknek magasabb rendű értelme és célja van!

E fényszög, mely igazából csak jelzi, és nem okozza számunkra a változásokat, (miként a hőmérő is csak jelzi, s nem okozza a hőmérsékletet) hatásával hozzájárul a ma élő emberiség gondolkodásának átalakításához. Segítségével az emberi együttműködést újra tanulhatjuk, magasabbrendű értékeket munkálhatunk ki. Megtanítja számunkra komoly élettapasztalatok által, mi jelent igazi értéket az életben. Lehetővé teszi, hogy elgondolkodjunk az emberi élet és az emberiség nagy kérdésein, s megszüljünk önmagunkból új utakat. Cél a fejlődés, az egyre érettebb, tudatosabb emberiség!

Az Uránusz forradalmi változásokra késztet, a Plútó gyökeresen és véglegesen átalakít!

E két planéta satujába fogva nem kerülhető el a változás! Erre ösztönöz bennünket minden külső sorshelyzet, betegségek, érettebb szinten az önmagunkkal való elégedetlenség, önismereti igény. Új életvitel kialakítására van szükségünk. És jó, ha tudjuk, aktívak is lehetünk ebben a folyamatban.

Tudatos változás!

A változás tudatos lépéseihez szükséges a kellő időminőség ismerete. Az asztrológia most is segít! Az itt felsorolt dátumsorozat adja a Főnix -effektus kiemelt periódusainak csúcsát. A megadott dátum előtt és után kb. 2-2 hónapos folyamatosan erősödő, majd lecsengő hatással számolhatunk.
Hogy ezekből melyik dátum kinek-kinek milyen területen hoz változást, azt csak az egyéni horoszkóppal (bepontosított születési radix) összevetve láthatjuk.

Tehát, az ígért dátumok:

2012. június 24.
2012. szeptember 19.
2013. május 21.
2013. november 01.
2014. április 22.
2014. december 15.
2015. március 17.

Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - asztrológia, pszichológia, pszichoasztrológia, Uránusz, Plútó, válság, világvége
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-18 09:18:03
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü