Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Skorpió csillagkép előterébe lép 2012. október 5-én és 2015. szeptember 19-ig itt tartózkodik. A Skorpió jegyében saját rejtett mélységeinkkel, - Pszichológiai asztrológia magazin
részletek »

Az elválasztódás idejét éljük!

A pszichológiai asztrológia magazin helyet biztosít minden olyan publikáló számára, aki e két terület integrált, holisztikus egységében gondolkodik asztrológiai tanácsadó, embereket segítő munkája során.
Pszichológiai asztrológia magazin
Itt vagy: Pszichológiai asztrológia magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Az elválasztódás idejét éljük!
Az elválasztódás idejét éljük!
Ezt akarod? Látod a fényt a távolban?
A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Skorpió csillagkép előterébe lép 2012. október 5-én és 2015. szeptember 19-ig itt tartózkodik. A Skorpió jegyében saját rejtett mélységeinkkel, elfojtott erőinkkel találkozunk a Szaturnusz által. Komoly és mély önismereti periódus áll előttünk.
Találkozunk mindazzal az árnyékkal, mely egyéni és kollektív szinten hozzánk tartozik. S az árnyék, mint alvilági szimbólum egyszerre hordoz titkokat, félelmetes szorongásokat, rejtett vágyakat, ki nem élt ösztönöket, de rejtett képességeket, erőforrásokat is, melyek kritikus helyzetben képesek aktiválódni.A leltár és változás területei


 • A skorpió jegy analógiához kapcsolódó területeken várható korlátozás, akadályoztatás, büntetés és veszteség, ha a szükséges leltárt, s ezzel együtt a belátott változásokat időben nem lépjük meg. Felsorolásszerűen álljon itt néhány olyan terület az életünkből, melyet a skorpió jegy analógiájához kapcsolunk.
 • A mindenkori hatalom, a mögötte meghúzódó rejtett mozgatórugók, érdekkapcsolatok, ide tartozik a globális nagypolitika színpadi háttere.
 • Minden titkosszolgálati terület, ahol nyomoznak, megfigyelnek, vagy titokban kényszerítenek.
 • Rejtett kutatási területek, pl. genetika, ahol az ember át akarja venni a teremtést Istentől, élet-halál kérdésekbe tudatosan beavatkozva.
 • Szexualitáshoz kapcsolódó rejtett iparágak.
 • Gyógyszer és vegyszergyártás, pálinka és sörfőzés területei.
 • A börtönök, elmegyógyintézetek világa, a temetkezés, mint iparág.
 • Változás várható a pszichológia fejlődésében is.
 • Katasztrófa védelem fejlesztése elkerülhetetlen lesz a tapasztalatok miatt.

Hirdetés

Karmikus és sorskérdésekkel szembesít

A Skorpió a beavatódás, szükségszerű transzformáció, tehát a komoly változás jele. A Szaturnusz itt veszteségeken keresztül tanít, hogy megtapasztalt élményeinket átégve új látásmódra és ezen keresztül viselkedésváltozásra tegyünk szert! Az ember egyéni és tömeges sorsával kapcsolatban fontos kérdéseket intéz hozzánk, s várja a választ! Nincs idő ideológiákat gyártani, magyarázkodni, másokra mutogatni. Ez a hatás a sors szerinti szembesülés idejét hordozza magában! S a szembesülés által felébredt tudatosság cselekvésre ösztönöz!

A búza és ocsú különválik!

Intenzíven jelenik meg a különbség a sodródó és az életük menetéért felelősséget vállaló emberek élettapasztalatait illetően. Néhány saját gondolatot megosztok Veled, természetesen a teljesség igénye nélkül, hogy mi az, amivel találkozhatunk. Tudva, hogy a sors sokkal sokszínűbben jelenik meg életünkben, semmint azt előre képesek lennénk megsejteni.
 • Várhatóan olyan helyzetekben találod magad, amit eddigi gondolkodásmódoddal nem tudsz megoldani. Szükség szerint tudatosan keresned és változtatnod kell. Ennek hiányában kisebb vagy nagyobb depressziós hullámokat élhetsz meg. Segítségedre lehet egy komolyabb önismereti folyamatban való részvétel.
 • Veszteségek jöhetnek, ezek lehetnek fizikai, anyagi, kapcsolati, erkölcsi, vagy lelki természetűek. Ha ezt most nem is látod át, később visszatekintve érteni fogod, hogy szükséges volt.
 • Felerősödhet az egyéni és társadalmi kapcsolatrendszerek tekintetében a függésben tartás manipulatív eszközökkel. A hatalom központosítás, és amit szükségszerűen kivált, az ellene való lázadás. Ez megjelenhet családi, nagycsaládi, munkahelyi, nemzeti, nemzetiségi vagy nemzetközi kapcsolatokban is.
 • Amivel visszaéltünk korábban, legyen az hivatali befolyás, mások erőforrásai, nehézségei által gazdagodás, korrupció, a természet erőforrásainak kizsigerelése, most jelentkezik életünkben, s benyújtja a számlát.
 • A Szaturnusz megtanít arra, hogy mi az, amit megtehetünk, s mit nem. Tisztábban kell látnunk az ember és Földanya viszonyát! Valószínűleg az adósság és erőforrásválság kiéleződik.
 • Titokban történő kutatásokról (genetikai, hadiipari, titkosszolgálati) hírek szivároghatnak ki, melyek megrettenthetik a világot, hogy az ember mire képes! Visszaélésekről kaphatunk hírt a titkosszolgálat és egyéb háttérintézmények életéből.

És mit tehetsz Te, aki ezeket a sorokat olvasod?

 • Fontos, hogy életedben legyél nyitott a mélyreható változásokra. Erőforrásaiddal bánj takarékosan, és tartsd tiszteletben mások értékeit.
 • Óvakodj minden fanatizmustól, attól, hogy tömeghipnózis hatására társadalmi csoportokat, népeket kezdj el gyűlölni, felelőssé tenni a kialakult helyzetért. A felelősségünk egyetemes és csak együtt tudunk komoly változást elérni!
 • Legyél nyitott és érdeklődő minden olyan téma felé, mely a tudás más típusú dimenzióit nyitja meg számodra. Az archaikus tudás értéket közvetít és erőforrásokat ad nekünk!
 • Saját vágyaidat, érzékeidet próbáld megfegyelmezni és vedd észre a fogyasztóorientált vallás tévútjait.
 • Fontos, hogy mély, belső és hiteles önvizsgálattal olyan tapasztalatra tehetsz szert, mely segíti az önazonosságérzeted megerősítését és függetlenséged, szabadságod megélését a külső körülmények ellenére is. Hiszen aki ismeri és alkalmazza az élet magasabb törvényeit, azt nem kell korlátozni.
 • Vedd számba azt, hogy tudatosan, vagy kevésbé tudatosan hol alakítottál ki függőségeket az életedben, hol ragaszkodsz mereven, és birtokló módon, ami által szenvedsz. S kezd ezeket a kötéseket megszűntetni.
 • Nézd meg, saját életpozíciódban (család, munka, egyéb környezet) hogyan bánsz a hatalmaddal. Érzelmi kapcsolataidban legyél felelősségteljes!

A Skorpió jegyében tartózkodó Szaturnusz esszenciális üzenete

Nézz szembe az élet nagy kérdéseivel. Mi a magasabb rendű célja életednek, hogy vagy a halállal, veszteséggel, elengedéssel. Fel kell ismerned a hallhatatlanságot és minden anyagi dolog kényszerű elmúlásának tényét! Ez segít, hogy életed menetét magasabb összefüggésrendszerbe helyezve lásd, és szellemi értékek gyarapításán fáradozz!

Ha ezt felismerted, megkapod hozzá az erőt és kitartást, hogy ezen munkálkodj! Úgy legyen!

Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Skorpió, Szaturnusz, asztrológia, pszichológia, pszicho-asztrológia, tranzit
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-18 09:18:18
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü