Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horoszkópállítás - Asztrodráma képes leírás - Pszichológiai asztrológia.tlap.hu
részletek »

Horoszkópállítás - Asztrodráma - Pszichológiai asztrológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pszichologiai-asztrologia.tlap.hu » Horoszkópállítás - Asztrodráma
Keresés
Találatok száma - 4 db
Horoszkóp állító gyakorlat

Horoszkóp állító gyakorlat

Horoszkópállítás = Asztrodráma Az asztrodráma, azaz a horoszkópállítás a horoszkópelemző pszichológiai szemléletű integrált asztrológia tanfolyamunk - asztrológusképzésünk - gyakorlati részét színesíti a 2. és 3. évfolyamunkon. Az asztrodráma, azaz a horoszkóp állítás a pszichológiai asztrológia intellektuális tudástárának gyakorlati megnyilvánulása, melynek során közvetlen, személyes tapasztalatokat szerezhetnek asztrológushallgatóink azokról az energiákról, archetipikus működésekről, amelyek a személyes horoszkópban csak vizuálisan láthatók.

Horoszkóp-állítás

Horoszkóp-állítás

Az elmúlt 15 évben a Bert Hellinger nevéhez fűződő családállítás áttörő sikereket hozott a pszicho-terápiában. A családállítás lényege, hogy az egyén a rendhez, a gyökereihez tartozik akkor is, ha mai világunkban a fókusz áttevődött a kollektíváról az egyénre. A csoportos foglalkozások során megdöbbentő erővel tárulnak fel a családi kapcsolatok rejtett dinamikái, melyek sok esetben irányítják a kliens életét, sokszor tudattalan módon. A pszichológia és az asztrológia is a lelket, a tudattalant, az archetípus mintákat térképezi fel. A cél mindig- Felismerni, ami van. A valóság tudatosítása a test- lélek -szellem szintjén felszabadulással jár, így ha az ember megérti a saját lelkét, jó eséllyel indul a saját életére,erőhöz jutva a gyökereiből és nem tesz a saját lelke ellen. Minden, ami rendszer elvű - akár a család, akár az ember saját születési képlete - ezzel a belső dinamikát feltáró módszerrel vizsgálható. Asztrológusi munkám során a hozzám fordulók a saját élet és sorskérdéseikkel keresnek meg, keresik a miérteket. Sokszor érzik azt, hogy nincsenek a helyükön, nem találják az útjukat, kudarcokkal, konfliktusokkal telinek élik meg életüket. Számomra pedig az a fontos, hogy,elvezessem a klienst a probléma feltárása után a megoldásokhoz.

Asztrológiai rendszerállítás

Asztrológiai rendszerállítás

Mint tudjuk, véletlenek nincsenek. Miközben éppen a Hellinger-féle rendszer- és családállítás képzésben részesülök, most kellett pótolnom a Hermann Meyer pszichológiai asztrológia szemináriumot, amelyen 2006-ban más elfoglaltságaim miatt nem tudtam a saját csoportomban részt venni. Így a rendszerállítás elméletével már tisztában voltam, amikor egy teljesen idegen társaságba kerülve megfigyelhettem mások, és a saját asztrológiai állításomat. Mint ilyenkor szokás, a csoportban mások állításánál helyettesként is szerepeltem. A rendszerállítás úgy történt, hogy a teremben a parkettra ragasztószalagok segítségével előre elkészítette a szemináriumvezető egy horoszkóp házait (egyenlő 12 házat az egyszerűség kedvéért), majd az egyes jegyek kezdetét és végét egy-egy, az adott asztrológiai jegy szimbóluma jelezte. A szemináriumvezető az állító személy horoszkópját folyamatosan nézhette, mi, résztvevők azonban nem láthattuk azt.

Pszichológiai asztrológia magazin hírek
Mi derül ki a párkapcsolatról a horoszkóp alapján? Kérdések és válaszok!
Mi derül ki a párkapcsolatról a... Összegyűjtöttem azokat a gyakori kérdéseket, amelyek az évek során felmerülnek, ha párkapcsolati elemzésről, párhoroszkópról van szó. Bevallom, vannak köztük általam megválaszolhatatlannak tartott kérdések is, sőt olyanok is, amelyeket meg lehetne ugyan válaszolni, de nem hinném, hogy előrébb mozdítaná a két ember szerelmi ügyét. A 18-as szám a kérdések...
Az elválasztódás idejét éljük!
Az elválasztódás idejét éljük! A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Skorpió csillagkép előterébe...
Válság? Változz és változtass!
Válság? Változz és változtass! „Azok az emberek, akik csak akkor akarnak meggyógyulni, ha az fájdalommentes,...
Asztro-dráma

Asztro-dráma

Az asztro-dráma olyan közös játék, amiben az egyént, a csoportot aktuálisan érdeklő kérdésre keressük a választ oly módon, hogy a kérdésre választ adó bolygók 'bőrébe' bújunk, s ezáltal az adott szerepben lévő bolygó közvetlenül is szól hozzánk. Lássuk tehát az önismeret legújabb, élménydús receptjét! Hozzávalók: Néhány lelkes csoporttag, aki a bolygóidat megszemélyesíti Te, akinek kérdése van Pszichológus, aki kísér: Lehőcz Márta Luca Asztrológus, aki segít megtalálni a hangsúlyokat: Szalai Szilvia

Tuti menü